MU Gasellit-MUnkki35 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Mäntsälä, Uusimaa. Joukkueeseen kuuluu 33 jäsentä ja kalenterissa on 18 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei sinä noin 30+ vuotias nainen!

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen?
tai palautella mieleen vanhoja futis taitoja nuoruudesta?

FC Gasellit on Mäntsälän Urheilijoihin v. 2012 perustettu aikuisten naisten harraste-/ kuntofutis joukkue johon kaikki futiksesta kiinnostuneet n. 30+ vuotiaat naiset ovat tervetulleita mukaan. Aikaisempaa futiskokemusta ei tarvitse olla.
Joukkueestamme löytyy tällä hetkellä n. 15 aktiivista harrastajaa vuonna -85 syntyneistä vuoteen -65 syntyneisiin naisiin sekä muutama juniori on joukkoomme otettu.

Tarkoituksena on pallotella ja pelailla rennolla menolla. Pääasiana on päästä harrastamaan liikuntaa pari kertaa viikossa.
Kesäisin osallistumme futiksen naisten harrastesarjaan mutta mitään pakollista osallistumista peleihin ei ole.

Toiminnan peruspilarina on hauskanpito kentällä, kunnon kohotus sekä säännölliset harjoitukset, joissa kukin voi käydä omien menojen salliessa... näinhän se vähän meillä aikuisilla on kaikkine menoinemme (lapsia/miehiä/muita harrastuksia/töitä/lemmikkejä) :-P

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 14 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
MU Gasellit-MUnkki35: kokoonpano